Eartheaters

Stichting Lustwarande

Het Platform for Contemporary Sculpture Lustwarande organiseert jaarlijks internationaal toonaangevende exposities van hedendaagse sculptuur in park De Oude Warande in Tilburg, het best bewaarde barokke sterrenbos van Nederland.

bijdrage

Update Smart.pr tool

We staan midden in het Antropoceen, een nieuw geologisch tijdvak waarin het handelen van de mens zoveel impact op de aardse biosfeer heeft, dat alle organismen hiervan de gevolgen ondervinden. Lustwarande 2023 biedt met Eartheaters (27 augustus - 22 oktober 2023) een podium aan kunstenaars die dit uitgangspunt centraal stellen. In hun werken spelen recycling, technologie en transformatie een sleutelrol.

www.lustwarande.org 

De Fatum (2023) - Léa de Cacqueray (1996). Zij is een van de tien deelnemende kunstenaars.

Geplaatst in Cultuur, Leefomgeving en getagd met .