Performance Liefhebben

Nina Wijnmaalen

bijdrage

Voor PR-activiteiten en honorarium

Zelfstandig kunstenaar Nina Wijnmaalen maakt beeldende, theatrale performances met verschillende disciplines: beweging, geluid (koorzang), beeldende kunst, mime en poëzie. Ze werkt met een klein team. Haar werk reflecteert hoe ze kijkt naar relaties. Het biedt herkenning en troost, door situaties uit te beelden, waarin we ons kunnen verplaatsen. Maar het mag ook schuren. Ze houdt ook een spiegel voor, waarmee ze laat zien en voelen hoe we met elkaar omgaan en prikkelt om dat anders te doen. Voor de performance eind juni werkt ze samen met negen studenten van de kunstacademie Minerva en een koor. Twee andere voorstellingen maken het tot een compleet programma.

www.ninawijnmaalen.nl 

Geplaatst in Cultuur en getagd met .