Arabian Flavour Night

Stichting Coloured Circle

Tien maandelijkse avonden in 2024

bijdrage

PR activiteiten, crew en dansshow

Arabian Flavour Night is een laagdrempelige, vrolijke, uitnodigende happening waar Amsterdammers nieuwe mensen en (sub)culturen leren kennen. Op maandelijks georganiseerde bijeenkomsten met storytelling, livemuziek, Midden-Oosters eten, dans en een Dabke workshop ontmoeten buurtgenoten en Amsterdamse nieuwkomers elkaar. Het gaat dan ook om mensen samen te brengen en contact met elkaar te laten maken. Tevens bieden de avonden een podium aan creatieve nieuwkomers en andere jonge talenten in de stad.

www.colouredcircle.org 

Optredens, storytelling, eten en dans wisselen elkaar af tijdens de Arabian Flavour Night.

Geplaatst in Cultuur, Educatie, Verbinding en getagd met .