Karsten Russ - Blik op Nijmegen

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Een beeldende wandeling door de stad

bijdrage

Interactieve elementen, interactieve muur

In het Huis van de Nijmeegse geschiedenis is binnenkort de tentoonstelling Blik op Nijmegen te zien. De expositie bevat naast foto's van de fotograaf Karsten Russ kunstwerken uit de gevarieerde kunstcollectie van stadsgids Wim Bilo. Deze collectie bestaat uit etsen, gravures, aquarellen, schilderijen en tekeningen van Nijmegen. Hiermee wil het museum het historisch besef van het veranderende beeld van Nijmegen vergroten. Bezoekers krijgen tevens de gelegenheid om eigen foto's naar de interactieve muur te sturen en daarmee hun opvatting over de stad te laten zien.

www.huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl 

Brug van Nijmegen. Foto: Karsten Russ

Geplaatst in Cultuur, Educatie, Geschiedenis en getagd met .